Tikvice i pečurke

200 gr pečurki

1 manja tikvica

4 manja krompira

glavica luka

kašika maslaca

1/2 kašike soli

4 kašike pavlake za kuvanje

kašika paradaiz pirea

50 gr mocarele

Skuvati oljušten krompir, a seckani luk prodinstati na maslacu i dodati tikvice sečene na kolutiće i pečurke sečene na listiće. Dinstati oko 20 minuta. Posoliti, umešati pavlaku i paradaiz pire te kuvati još oko 5 minuta. Kuvani krompir iseći na kolutovei pomešati sa tikvicama i pečurkama.

Ostaviti da se hladi oko 5 minuta pa dodati mocarelu isečenu na listiće.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s