Mast za proširene vene

Četiri pune kašike nevena sitno iseckajte.

500 gr svinjske masti stavite u posudu srednje veličine i zagrejte na najjače. U vrelu mast dodajte neven i ostavite na vatri tek toliko da baci jedan ključ, promešajte i sklonite sa vatre.

Poklopite i ostavite da prenoći na sobnoj temperaturi.

Sutradan blago zagrejte da možete da je procedite.

Mast nalijte u odgovarajuće posude i svakodnevno blago utrljavajte na obolela mesta, više puta dnevno.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s